Toon alles Te Koop
Toon alles Te Huur
Kontakt

David Uw makelaar op Gran Canaria

David, Uw Makelaar op Gran Canaria.

Mensen, marketing, vormgeving, de mooie dingen in het leven, eten, huizen, autos, dat zijn mijn passies. En als makelaar kan ik met mijn werk van veel van mijn passies genieten.
En wat is er nou beter dan genieten van je werk, alle dingen beleven met passie.Dat het ondernemerschap in mijn bloed zit, kwam er al in mijn jeugd uit. Handelen deed ik al op mijn 12de. En op mijn 18de had ik mijn eerste bedrijf, een paar jaar later ben ik een horecazaak begonnen in het centrum van Rotterdam. Hier en daar nog leuke uitdagingen aangegaan.In 2003 gingen we voor het eerst op vakantie naar Gran Canaria, en zoals het bij meer mensen gebeurd is werd ook ik op slag verliefd op het mooie eiland. Alhoewel bij mijn eerste aankomst en busrit naar het zuiden, ik kale rotsen en bergen zag, en kapotgewaaide doeken. Ik dacht echt wat heeft het reis buro mij nou weer aangesmeerd, maar zodra ik bij San Agustin aankwam, 's-avonds mooie lichtjes, de zee (of oceaan) palmbomen, heerlijk gewoon.

Gedurende ongeveer anderhalf jaar om de paar maanden een paar weken hierheen, en uiteindelijk de stap genomen om hierheen te verhuizen. We zaten inmiddels in de IT, marketing en design, wat betekende dat we ons werk mee konden nemen, en dus de grote stap een stuk makkelijker maakte.


Ons eerste huis


Met ons eerste huis zo goed als gelijk op het strand en het uitzicht zoals je op de foto ziet, ja dan moet je wel elke dag ff op het strand lopen en met je voeten in het water, en toch wel heel regelmatig ff een frisse duik nemen. Playa del Inglés heerlijk alles op loopafstand, strand, winkelcentrums alles. Je hebt helemaal geen auto nodig.

Nou ja totdat een vriend van ons 2 weken op vakantie ging en wij de auto wel ff mochten lenen, je snapt het wel, gelijk overal naartoe rijden, de mediamarkt, de Macro, Mogan. Ineens bestaat het eiland echt uit een heel eiland en niet alleen maar uit Playa del Inglés. En je raadt het al toen onze vriend zijn auto op kwam halen, hebben wij binnen een week een auto gekocht, want we konden echt niet meer zonder HAHAHAHAHA.

Inmiddels was het werk uitgegroeid van puur internet naar een restaurant gids, 2 toeristen magazines, en een stuk of 3 mapjes, je weet wel die je helemaal op kan vouwen. Eigenlijk alles op toeristen gericht, en met de lokale ondernemers als adverteerders. van Las Palmas tot Playa del Inglés en Puerto Rico tot Mogan. In deze tijd een heleboel ondernemers leren kennen, Veel Canarios maar ook grote groepen Engelse, Duitse en Nederlanderse ondernemers.En weer verhuizen, ditmaal naar Montaña la Data, 10 minuten rijden vanaf Playa del Inglés. Een geweldig huis, groot (te groot) met zwembad fantastisch uitzicht op aan de ene kant de bergen en de andere kant de beschaving - Meloneras, Playa del Inglés.


Maar helaas kwam hier na een aantal jaren weer een eind aan. Omdat we inmiddels ook een horeca zaak begonnen waren in het Yumbo centrum, en soms wel 3 a 4 keer per dag de rit huis - werk moesten maken. en met 10-15 minuten rijden (heen en terug een klein half uurtje) ben je ineens 2 uur per dag kwijt aan het rijden.

Dus verhuisden we naar Campo Internacional, een heerlijk rustig gelegen wijk 2-3 minuten van Yumbo. En zo konden we met de auto telkens alleen het eerste nummer van de usb stick horen, hahaha. Ja wij hadden hem niet op shuffle staan. In de tijd van de bar, en discotheek weer een heleboel mensen leren kennen, veel toeristen maar ook veel residenten die hier zijn komen wonen. En het valt op dat er veel toeristen die elk jaar terug komen, uiteindelijk de stap nemen om hier iets te huren of te kopen. Of als ze wat ouder zijn gewoon komen overwinteren ( voor 4 a 5 maanden ) ik geef ze geen ongelijk. Inmiddels wonen we nu in San Fernando, dat is meer meer een residenten wijk en dus minder toeristisch. En hebben het heerlijk naar ons zin. de Magazines en de map zijn er nog steeds, en er komt binnenkort zelfs een nieuw magazine uit, ditmaal voor residenten.


O ja nog een nieuwe hobby,


Ik ben in December gestopt met roken, en echt ik ben niet meer gaan snoepen of zo maar ben wel aangekomen, 16 Kilo OOOOPS.


Dus mijn goede vriendin Peggy Sandaal vertelde mij dat ik een dieet moest gaan doen van 6 maal per dag een beetje eten. ( Ik at heel slecht 1x per dag en lekker veel ).


Maar 5 maal een boterham en 1x warm eten dat gaat snel vervelen, dus moest ik afwisselend eten maken, dus youtube here i come... En wat denk je? Ja hoor allemaal rare en lekkere dingen, en dus kook ik nu, na 15 jaar niet in de keuken te zijn geweest.

En ik vind het me toch leuk.
Thais, Mexicaans, Zuid-koreaans , indonesisch echt super lekker allemaal en ik val er nog vanaf ook. Op de foto staat een thais recept kip holy basilicum pepertjes, zoete rijst. Nu alweer trek erin.

Geheimpje ik ga binnenkort misschien zelfs vloggen om met jullie ook die lekkere recepten te delen.

Zoals ik al zei, wat je ook doet maar doe het met passie, en voor mij is makelaardij eigenlijk vanzelfsprekend, het is marketing en inmiddels is mijn internationale netwerk zo groot geworden dat het haast zonde is er niets mee te doen.

Nederlandse Makelaar op Gran Canaria
+34 639 16 1002 whatsapp of bel

als je iets wilt huren of kopen, of als je iets wilt verhuren of verkopen

PS je mag me ook een lekker recept doorsturen.


Toon alles Te Koop
Toon alles Te Huur
Kontakt

Nederlandse Makelaar op Gran Canaria


Hallo ik ben Marcel Pijper, de Nederlandse Makelaar op Gran Canaria.

Sinds 2005 wonen wij in het Zuiden van Gran Canaria in Playa del Inglés , Maspalomas, Montaña la Data en San Fernando. Waarom ben ik een erkende makelaar geworden?


David Uw makelaar op Gran Canaria


David, Uw Makelaar op Gran Canaria.

Mensen, marketing, vormgeving, de mooie dingen in het leven, eten, huizen, autos, dat zijn mijn passies. En als makelaar kan ik met mijn werk van veel van mijn passies genieten.


Farmacias Regio Maspalomas Playa del Inglés


Apotheken Farmacia met openingstijden in regio Maspalomas

Welke apotheken zijn nu open?

slide
Appartement in Playa del Inglés

  • Te Koop
  • 0
  • 1

€ 125.000 Details tonen

slide
Appartement in Santa Catalina - Canteras

  • Te Huur
  • 1
  • 1

€ 850 Details tonen

slide
Bungalow in Maspalomas

  • Te Huur
  • 1
  • 1

€ 850 Details tonen

Filters
Op de map zoekenGebruik de filters, om je zoekopdracht te verfijnen
Regio, prijzen, slaapkamers, vastgoed types etc.